Informatie - CrossFit TCT is een CrossFit box gelegen in het centrum van Enschede. In onze ruime in- en outdoor faciliteit bieden we een breed trainingsprogramma aan voor ieders  fitness niveau. CrossFit TCT staat voor CrossFit Training Center Twente en maakt deel uit van Training Center Twente. Onze coaches zijn gecertificeerde CrossFit trainers en enthousiast om iedereen te helpen in het bereiken van hun persoonlijke doelen.

OVER ONS

CrossFit TCT maakt gebruik van de CrossFit methodiek. Constant gevarieerde, functionele bewegingen op een hoge intensiteit. Het gebruik van functionele bewegingen bevordert de natuurlijke bewegingspatronen van het lichaam en zijn essentieel in het opbouwen van “Fitness”. Wij trainen om de kwaliteit van het leven te verbeteren, voor onze gezondheid en uiteraard omdat we er veel plezier aan beleven!

CrossFit TCT heeft alles wat voor CrossFit, olympisch gewichtheffen, turnen en cardio training nodig is. Wij maken onder andere gebruik van optrekstangen, touwen, turnringen, halterstangen, dumbbells, kettlebells, springtouwen en DynaMax ballen.

Het belangrijkste is dat je bij CrossFit TCT een “Community” vindt van sporters met verschillende niveaus die onder begeleiding les krijgen van onze CrossFit coaches die je motiveren en inspireren gedurende de lessen. Wij zullen er naar streven om je beter en fitter te laten voelen na iedere workout.

Over Training Center Twente

CrossFit TCT vormt samen met MMA Academy Twente, Judo Academy Twente en Urban TCT, Training Center Twente (TCT).

Training Center Twente is in haar geheel gevestigd binnen de Performance Factory.

De Performance Factory is een bruisende ‘talentenfabriek’ voor onderwijs, kunst, cultuur, sport en ondernemerschap.
Een unieke plaats in ontwikkeling, voor iedereen  van jong tot oud. Een plek waar alles samenkomt, waar talent wordt aangeboord en waar samen het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt.

De voormalige Polaroid fabriek is een unieke locatie, die met haar industriële uitstraling sfeer creëert en mensen inspireert. Het ligt in het hart van Enschede, vlakbij het centrum en centraal station. De Performance Factory wordt onderdeel van het kloppend hart van de wijk de Bothoven, dat de omliggende buurten sociaal en fysiek met elkaar bindt.

CF Basics
€ 50,-
Basisvaardigheden te voltooien voordat deelgenomen kan worden aan de reguliere WOD's/Open Gym's.
CF Basics - Fast Track
€ 100,-
De CF Basics doorlopen middels twee personal training power sessie. Vraag naar de mogelijkheden.
CF Small
€ 50,- p/m
2 WOD's/Open Gym's per week (maximaal 1 trainingsmoment per dag).
CF Unstoppable
€ 60,- p/m
7 WOD's/Open Gym's per week (maximaal 1 trainingsmoment per dag).
CF Kids
€ 25,- p/m
1x WOD per week
Losse WOD
€ 15,-
1 WOD, eenmalig.
Individuele begeleiding
prijs op aanvraag
Individuele begeleiding op maat.
Workshops
prijs op aanvraag
Verschillende workshop voor alle gelegenheden.
SunMonTueWedThuFriSat
7:00
8:00
9:00
10:00
11:00
17:00
18:00
19:00
20:00
GRATIS INTRO LES

Uw naam (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnr. (verplicht)

Uw email (verplicht)HOE TE BEGINNEN

Wil je kennis maken met CrossFit en onze Community dan ben je van harte welkom!
Ongeacht welk fitness niveau je hebt, iedereen kan zich aanmelden voor een gratis introductie les. Onze CrossFit introductie lessen vinden standaard plaats op woensdagavond van 19:00 uur – 20:00 uur, wel moet jij hiervoor ingepland gaan worden.

Wil je deze uitdaging aan gaan? Klik dan op gratis intro les.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen voor het inplannen van een introductie les.

WAT NA DE INTRO

Beste startende CrossFitter!

We weten dat je na de introductie les niet kan wachten om te beginnen, maar heb geduld. Je zult bewegingen gaan doen die je niet eerder hebt gedaan. Daar zijn een aantal technische vaardigheden voor nodig en het is heel belangrijk om je die eerst eigen te maken.

Beginners bij CrossFit TCT zijn daarom verplicht om eerst deel te nemen aan onze Basic Skills lessen waarin je bekend wordt gemaakt met de negen fundamentele bewegingen en benamingen van CrossFit.

Deze bewegingen zijn essentieel voor jouw verdere sportcarrière binnen CrossFit TCT. In deze lessen ligt voor ieder een trainingsprikkel dan wel een uitdaging op het gebied van fitness. Uiteraard ligt het accent in deze lessen op de juiste uitvoering van de technieken alvorens wij de trainingsintensiteit gaan verhogen.

Nadat je deze negen basisvaardigheden met goed resultaat hebt gevolgd, bezit je voldoende basiskennis over de fundamentele bewegingen van CrossFit. Deze kennis heb je nodig om in te haken bij de reguliere lessen waar je vervolgens de aangeleerde technieken gaat onderhouden, perfectioneren en uitbreiden.

BE UNSTOPPABLE!

  • blok_02
oogmonsters
justbridge
crossfit
tne
topstar
tct
judo
mma

DO YOU WANT TO BE UNSTOPPABLE?!